Voerconcept Winter / Sleep – Alfred Berger…


Winter geschikt is om de dieren naar de Mauser in een optimale conditie te brengen voor de fokkerij of reizen. Verder wordt gevaccineerd op de winter uitgevoerd. Alleen wanneer een voldoende aanbod van alle essentiële voedingsstoffen adequate vaccinatie effect plaats (vorming van immunoglobulinen (antilichamen)) kan nemen.
Deze omvat een lange-termijn geoptimaliseerde voeding en een geleidelijke overdracht van aanvullend diervoeder, waarbij het immuunsysteem. De voerconcept de winterperiode is verder gebaseerd op een vezelrijke voeding met een hoog gehalte aan ruwe vezel verzadigende. Het proteïnegehalte wordt verminderd,
metabole stress te vermijden. De gedoseerde toevoer van vitaminen en sporenelementen in de winter overeenkomt met een optimaal preparaat, vooral vóór en na de vaccinatie. Daarnaast moet een verstandige drinkwaterhygiëne ook onderdeel van een voerconcept in de rust en de winter.

Opmerking: Na de rui tot Anpaaren zo dicht mogelijk gevoed moet zijn.

Rohnfried winter 2018

Haar Alfred Berger

Dieses Bild hat ein leeres Alt-Attribut. Der Dateiname ist berger-2018-neu.gif

-Geschäftsführer Röhnfried-

Reclame:


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven