Product van de week – Carni snelheid…


  • Het hoofdbestanddeel van Carni-Speed ​​is L-carnitine. Deze vitamine-achtige stof speelt een centrale rol in de vetstofwisseling van duiven.
  • Spierfunctie - Bij een dosering van 10 ml/liter drinkwater krijgen de duiven de hoeveelheid L-carnitine binnen die wetenschappelijk nuttig wordt geacht.
  • Regeneratie - Bovendien dienen de aanwezige magnesium en selenium de spierfunctie.
  • Vliegvreugde - De duiven tonen een duidelijk hogere trainingsvreugde.
  • Voedingsadvies voor postduiven: Dagelijks toedienen 14 dagen vóór de eerste vrije vlucht of vóór aanvang van de vluchten. Tijdens het reisseizoen tussen de dag van de vlucht en de dag van exploitatie, gedurende 5 dagen per week. Dosering: Carni-Speed ​​kan via drank of voedsel worden toegediend. – 10 ml per 1 liter drinker – 15 ml per 1 kg voer

L-carnitine is een functioneel actief ingrediënt met sleutelfuncties in het energiemetabolisme. Studies tonen een duidelijk effect aan van langdurige voeding van pure carnitine. Daar wordt gedocumenteerd dat minimaal een inname van 50 mg L-carnitine per duif dagelijks gegarandeerd moet worden om een ​​significante prestatieverbetering te zien.


Een continue L-carnitine aanbod in de triptijd is absoluut te verzekeren, aangezien L-carnitine alleen in de cellen van de spier kan worden genomen. De prestatiebevorderende effecten zijn daarom optreedt na een langere termijn respons en zich uiten in een verhoogde workout vreugde.

Die wesentliche Bedeutung von L-Carnitin liegt im Transport von Fettsauren vom Zellplasma in die Mitochondrien, also in die Kraftwerke der Zellen und damit in der für den Wettflug bedeutenden Energiegewinnung aus Fettsauren. L-Carnitin besitzt die Fähigkeit Ermüdung und Krampfbildung des Muskels vorzubeugen indem freie Acetylreste gebunden und so deren schädigende Wirkung auf die Muskelzellen verhindert werden. Ferner dient L-Carnitin als Puffer der schädigenden Milchsäure, so dass der Muskel unter Extrembelastung nicht so schnell „sauer“ wird. Unter „normalen“ Lebensbedingungen (außerhalb der Reisezeit) kann der Bedarf an L-Carnitin überwiegend aus der Eigensynthese gedeckt werden. Ein Mangel kann gleichwohl auftreten, wenn bei geringer Zufuhr, Körnermischfutter haben einen äußerst geringen Gehalt an L-Carnitin, ein hoher Bedarf gegeben ist.

moeten we een significante toename in de vraag te voorzien, wanneer de fysieke stress stijgt door training en competitie vluchten. Daarom raden we L-carnitine over een langere periode waarop het positieve effect verwacht klauwplaten. Postduiven minder snel moe, zodat de luchtsnelheid hoog voor een lange periode kan worden bewaard. De indirecte celbeschermende functie van L-carnitine beschermt de spier. Dit is de kwaadaardige "zure" de spieren tegen te gaan en de duif kan dus duurzame prestaties te bereiken.

Rohnfried duif markt

Ze kopen de producten hier... (Klik op)


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven