Davy Tournelle – Gewoonweg sensationeel…


Als u deze resultaten kunt aantonen, behoort u tot de beste ter wereld!

2e nationaal Aurillac tegen 6512 jarigen
2e nationaal Tulle tegen 4982 oude mensen
3e nationaal Limoges tegen 7211 oude mensen
3e nationaal Souillac tegen 6085 jarigen

Wijzigingen voor het seizoen 2024

“Wij verzorgen de duiven al een jaar of zeven op dezelfde manier. Omdat alles goed gaat, zien wij geen noodzaak voor veranderingen of aanpassingen. De meeste duiven hebben partners die thuis blijven. Wij vinden het vooral belangrijk dat de duiven goed eten zodat ze wekelijks aan een vlucht kunnen deelnemen. Naast de voermengelingen is ook het bijvoer cruciaal. Hoe meer de duiven trainen, hoe beter hun conditie wordt. Op woensdag krijgen oud en jong altijd een extra trainingsvlucht van 50 tot 120 km.” Vervolgens begint de dag om 05.30 uur en brengt vader Patrick de duiven naar de lossingslocatie voor de trainingsvlucht. Na terugkomst kunnen ze korte tijd bij hun partner blijven.

Levering van Röhnfried-producten

“Dit is een wekelijkse routine die de duiven goed kennen en ze blijven goed eten, wat van groot belang is. Afgelopen seizoen heeft er een kleine aanpassing plaatsgevonden, namelijk het gebruik van Magnepro. Het was verbazingwekkend hoe snel de duiven herstelden.”

Het aanbod ziet er al jaren zo uit:

Zaterdag: Bij thuiskomst krijgen ze Mumm, Rotosal, Bt-Amin forte en één K+K Gold dragee per duif in het drinkwater.

Zondag: Hexenbier (om de bloedcirculatie te stimuleren) en Carni-Speed ​​(carnitine voor efficiënte vetverbranding) in het drinkwater.

Een combinatie van Moorgold en K+K-Protein 3000 in de voeding, zowel 's ochtends als 's avonds. Hierdoor blijven de darmen in balans en regenereren de spieren zeer goed.

Maandag: Hexenbier en Carni-Speed ​​in het water. Over de voeding Moorgold, Entrobac en immuunboosters.

Dinsdag en woensdag: In het water bliksemvorm en carnisnelheid. Energieolie en Ro 200 pas 's avonds klaar bij het eten.

Ter voorbereiding op de kweek

In het najaar worden alle duiven gekuurd tegen trichomonas en coccidiose, gevolgd door een behandeling en vaccinatie tegen salmonella. Tijdens de kweek gebruikt Davy veel Gervit-W en mineraaldrank in het drinkwater. Tijdens de kweekperiode vertrouwen ze steeds vaker op Optibreed als voer, gedroogd met Entrobac of K+K-Protein 3000.

Contact informatie:

 davy.tournelle@skynet.be
 België


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven