KLAUS duif na 2023…Beste sportvrienden,

het Klaus-team kan met trots terugkijken op het jaar 2022. Vele sportvrienden die onze klant zijn, hebben met hun duiven het vliegseizoen tot een goed einde kunnen brengen. Het hoogtepunt van het seizoen is ongetwijfeld het winnen van het Duitse bondskampioenschap door de teams Hermann, Philipp en Jan Kallen. Het team zorgde ook voor de 1e AS duif en de 9e AS duif van de vereniging!
Talrijke kampioenschappen, eerste prijzen, medailles en zeer goede plaatsingen werden ook door andere sportliefhebbers met hun duiven behaald. Gefeliciteerd daarmee.
Dit succes is mede gebaseerd op de relevante ervaring op het gebied van voeding en gezondheid door versterking van het immuunsysteem. Discussies waarin de individuele fokkers vertellen over hun ervaringen met het gebruik van de KLAUS – producten gemaakt met hun duiven.
Het zomaar gebruiken van producten of zelfs "remedies" kort voor de reistijd is niet de weg naar succes. Om deze reden dient er een evenwichtige, seizoensafhankelijke aanvoer plaats te vinden om de duiven een goed kweek-, reis- en ruiseizoen te gunnen.
Blader eens door deze duivenpost en lees de verslagen van succesvolle kwekers. Wellicht vindt u ook een passend aanvoersysteem voor uw duiven. Wij zien onszelf niet alleen als fabrikant van hoogwaardige producten, maar ook als partner van duivenliefhebbers en andere dierenbezitters.
Maak gebruik van onze expertise, wij helpen u graag verder. Ik hoop dat u bij het lezen van deze duivenpost nieuwe inzichten kunt opdoen en wens u een succesvol en gezond 2023.

Haar Udo Reinert

U kunt de nieuwe KLAUS Taubenpost 2023 hier downloaden…(Klik op)

Producten van KLAUS Gritsteinwerke koop je hier…(Klik op)


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven