Het recept voor succes voor 2024!!! KLAUS SILBERPFEIL TURBO RR…


Zilveren Pijl Turbo Naast vrije aminozuren bevat het ook peptiden die ontstaan ​​door hydrolyse en de sporenelementen ijzer en jodium. Vitaminen A-D3-E zijn ook inbegrepen. Ditnieuw enuniek De compositie vind je alleen in deSilver Arrow TurboRR. Het product is ontwikkeld als voedingssupplement. Het is bijzonder geschikt voor racen en de daaruit voortvloeiende regeneratie.

Silver Arrow TurboRR bevat vrije aminozuren, peptiden, eiwitten, sporenelementen en vitamines. Door de samenstelling kan datSilver Arrow TurboRR vooral gebruikt tijdens reizen en zelfs tijdens de rui.

Tijdens de reis doe je mee met het plezierSilver Arrow TurboRR de bijzonder hoge aminozuurbehoefte na thuiskomst. Voor een snelle regeneratie van de duiven na de vlucht kan datvrije aminozuren worden onmiddellijk door de duif opgenomen als bouwstenen van eiwitten.Hiervoor hoeven de eiwitten niet door het spijsverteringsstelsel te worden afgebroken. Ze kunnen nu snel de lichaamseigen eiwitten in geoptimaliseerde hoeveelheden vormen of aanvullen. Dit proces is vooral mogelijk dankzij de aanpassing aan een beeld van het duivenspecifieke aminozuurspectrum. Eiwithydrolysaten, ook wel atleteneiwitten genoemd, ondersteunen ook de regeneratie.
Tijdens de reisperiode is het gebruik vanSilver Arrow TurboRR zorgen voor een snelle, optimale regeneratie.

Onder andere zijn vrije aminozuren zoalsL-Alanine, L-Histidine en L-Fenylalanine belangrijk als bouwstenen voor regeneratie na de prijsvlucht.
(Na de prijsvluchten is bij de duiven meestal een gewichtsverlies merkbaar, afhankelijk van de ernst van de vluchten. Ondersteuning voor een bijzonder snelle regeneratie is daarom zinvol, zodat deze al na enkele dagen kan worden voltooid.)

Ter voorbereiding Op de volgende vlucht is het aan te raden de duiven de dag voor de inkorving weer mee te nemenSilver Arrow TurboRR bevoorraden. Nu zijn de benodigde voedingsstoffen al vroeg tijdens de vlucht beschikbaar. Door eensnelle regeneratie Er kunnen enorme voordelen zijn tijdens het reisseizoen, vooral op zware of lange vluchten, en deze trend neemt toe.

Tijdens de ruiperiode raden wij aan om ze dagelijks te voerenDe dekking vindt direct na Kerstmis plaats. De jongen van de eerste kweek gaan in maart naar verschillende derby's in Roemenië, Bulgarije, Griekenland en Kroatië.. Deze voeding vult de basisbehoefte aan calcium, methionine en lysine aan. Het is zinvol om ze op te nemen in de bijvoedingSilver Arrow TurboRR, wekelijks op de 3e tijdens de ruiniet voer op opeenvolgende dagen. De veervorming van de duiven kan schitteren met bijzonder goede resultaten.
Door de benodigde aminozuren in voldoende hoeveelheden aan te bieden, kan het veermechanisme tot in de puntjes ontwikkeld worden. Het resultaat zal naar verwachting een zijdezacht verenkleed zijn.

DeIJzer, jodiumcomponent, wat ook een belangrijk onderdeel is van deSilver Arrow TurboRR speelt een belangrijke rol in het aanbod. Jodium in voldoende concentratie dient om de jodiumbehoefte te dekken. IJzer, dat aanwezig is als glycerine-ijzerchelaat, dient om de zuurstofconcentratie in het bloed te verhogen. Het in hemoglobine gebonden ijzer zorgt voor het omkeerbare transport van zuurstof en kooldioxide in het organisme. Het transport van zuurstof en kooldioxide is het beslissende kenmerk van de ademhaling en is daarom cruciaal voor elke krachtontwikkeling. Het aandeel gebruikt ijzer in hemoglobine wordt vervangen door verzadiging met vers, beschikbaar ijzer, waardoor een hoge ijzerwaarde in het bloed en dus een goed zuurstoftransport door het bloed een natuurlijk gevolg is.
Aanvullende vitamines worden gebruikt om vitaminetekorten te voorkomen.

Smaakstoffen kunnen de voeropname verbeteren.Silver Arrow TurboRR Kan aan het voer worden vastgebonden of via de drinkbak worden gevoerd. Beide zijn mogelijk.

“Silver Arrow Turbo dient om het aanbod van vliegduiven op hoog niveau te optimaliseren”

Samenstelling: Wei-eiwit - gehydrolyseerd, collageen - gehydrolyseerd van varkens, propyleenglycol, magnesiumgluconaat, dextrose, fructose, mononatriumfosfaat, calciumchloride, kaliumchloride, gekarameliseerde suiker.
Analytische componenten:Ruw eiwit: 26%, ruwe celstof: 0,0%, ruw vet: 0,0%, ruwe as: 1,7%, lysine: 1,85%, methionine: 0,65%, natrium: 0,2%
Vochtgehalte: 70%

Additieven per kg: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitaminen, provitaminen en chemisch gedefinieerde stoffen met vergelijkbare werking:
(3a672b) 42200 i.E.Vitamine A als Vitamine A Palmitat,
(3a671) 8110 i.e. Vitamine D3

Verbindingen van sporenelementen:
(3b108) 1031 mgEisenals glycerine-ijzerchelaathydraat,
(3b201) 210 mgJodiumals kaliumjodide,
(3b405) 58 mgKoperals koper(II)acetaat, monohydraat
(3b503) 375 mgManganals mangaan-(II)-sulfaat, monohydraat
(3b605) 330 mgZinkals zinksulfaat, monohydraat
(3b801) 13,6 mgseleniumals natriumseleniet-pentahydraat.

Sensorische toevoegingsmiddelen: Smaakstoffen waarvan de toevoeging aan het voer de geur of smakelijkheid verbetert:
(2b17002)van L-Alan180mg;
(2b17008)L-Histidine5440 mg;
(2b17018)L-Fenylalanine6410 mg

Koop hier KLAUS-producten…(Klik op)


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven