Exclusief – de nieuwe KLAUS Taubenpost 2021/2022…


Beste sportvrienden,

Ik ben verheugd u de Taubenpost 2021 te kunnen presenteren, gevuld met bijzonder interessante rapporten over succesvolle fokkers, onze producten en vele andere nuttige aanbevelingen. Hoewel het coronavirus ons postduivenkwekers in 2020 aanzienlijke beperkingen oplegde, waardoor wij fokkers veel gezamenlijke activiteiten en beurzen moesten opgeven, waren het de vernieuwende ideeën en goede organisatie van vele sportliefhebbers die ervoor zorgden dat het vliegseizoen 2020 kon alsnog naar tevredenheid worden uitgevoerd. Vooruitkijkend naar het jaar 2021 moeten we alvast rekening houden met wat we dit jaar organisatorisch zullen moeten doen en hoe we met slimme concepten al in een vroeg stadium een ​​vlot “Corona-reisjaar” kunnen realiseren. Zelfs in deze tijd streeft het Klaus Gritsteinwerk-team ernaar om te leren van de ervaringen van de fokkers en om de Klaus-producten voortdurend te optimaliseren met behulp van wetenschappelijke bevindingen.
Met hoogwaardige bijvoeders worden uw duiven het hele jaar door optimaal verzorgd door continu en variabel gebruik. Veel fokkers weten dit en vertrouwen al jaren op de producten van Klaus. Zoals u in deze duivenpost kunt lezen, hebben velen van u wederom uitstekende resultaten behaald.
Naast innovatieve en bewezen producten biedt Klaus Gritsteinwerk u ook advies. Profiteer van dit aanbod of vraag het aan de succesvolle sportvrienden wiens prestaties in deze duivenpost worden gepubliceerd.
In de hoop dat we allemaal snel de weg terug vinden naar het normale leven met een beheerst corona virus, onze geliefde en spannende postduivensport beoefenen en elkaar weer persoonlijk ontmoeten op de beurzen met een klein hapje en een drankje en ideeën uitwisselen.
Tot slot wens ik jou en je familie het allerbeste voor 2021. Bescherm jezelf en blijf gezond. Veel plezier met het lezen van deze duivenpost.

Haar
Udo Reinert

De nieuwe KLAUS Taubenpost 2021/2022 kunt u hier downloaden…(Klik op)

Producten van KLAUS Gritsteinwerke koop je hier…(Klik op)


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven