Alleen topkwaliteit is goed genoeg om een ​​winnaar te fokken…


Optimale zorg tijdens de rui is de eerste stap voor toekomstig succes. Only (fok) duiven in uitstekende fysieke conditie kan ons jongeren die opgroeien tot toekomstige winnaars. Ter voorbereiding op het fokken van een bezoek aan de dierenarts wordt aanbevolen dus wordt voorkomen dat tegen ziekten of aandoeningen zijn uitgesloten, waarvan de oorzaak van onbevruchte eieren en / of voor de dood van de jongen kunnen uitbroeden .. Naast het verlichten of vorzupaaren ook nuttig tips die zal bijdragen aan een soepele winterkweek.

beyers dez 2017

Hier können sie sich die neueste BEYERS Information auch downloaden…(Klik op)


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven