Product van de week – Tricom®-Mauser verkrijgen vloeistof…


Tricom®-Mauser verkrijgen vloeistof

klaus Tricom
De Tricom Mauser help-Klaus bevat methionine, lysine, calcium, vitamine A, D3, E, K en talrijke vitamines van het B-complex. Beoogde gebruik de "Tricom Mauser help vloeistof" is het mogelijk om het aminozuur aanbod met betrekking tot de methionine inhoud van tarwe van 66% tot 80%. Een soortgelijke verbetering wordt ook bereikt in lysine, calcium en sommige belangrijke vitaminen. Deze waardering van de Chuck heeft een veel grotere belang als het onthult de numerieke waarde voor groei.
Het is belangrijk dat de voorbereiding regelmatig wordt gebruikt.

Productbeschrijving:

Het voedingssupplement Tricom ® Mauser steun (vloeibaar) is qua samenstelling uitstekend effectief en productief. Tricom Mauser help (vloeibaar) kan worden beheerd via drinkwater of voedsel. Regelmatige diervoeders verminderen groei mislukkingen in het verenkleed. Tricom Mauser ondersteunende vloeistof bevat een groot aantal methionine, lysine, beschikbaar calcium en veel vitaminen.
Een nette verenkleed is de voorwaarde voor uitstekende vlucht prestaties in het komende seizoen.

Voeding Opmerking:

Tijdens de gehele Mauser, 20 ml (ca. 2 eetlepels) 2 l drinkwater of 1 kg feed dagelijks gebonden voor ongeveer 40 duiven!

Belangrijk:

Drinkwater moet worden gewijzigd om de 12 uur en de drankjes is grondig reinigen!

Samenstelling:

Calciumchloride, natriumchloride
Ingrediënten: Water: 82%
Ruw eiwit: 4%, ruwe celstof:<0, 3%, ruw vet: <0, 3%, ruwe as: 12,8%,.
Lysine: 2,8%, methionine: 1,8%, calcium: 4%, natrium: 0,2%
Additieven per 1000 ml: vitaminen, provitaminen en chemisch welbepaalde stoffen met een gelijkaardige werking:
Vitamine A (E 672) 100000 dwz
Vitamine D als (E671) D3 4000 dwz
Vitamine E 40 mg vitamine K3 24 mg
Vitamine B-1 40 mg vitamine B2 100 mg
Vitamine B6 40 mg vitamine B12 500 mcg
NICOTINAMIDE 400 mg
Conserveermiddel: citroenzuur (E 330), kaliumsorbaat (E202)
Opmerking voor correct gebruik:
Dit voedingssupplement kan worden gevoed procent verschuldigd aan de hogere in vergelijking met de volledige voerinhoud aan vitaminen slechts tot een maximum 10 van de dagelijkse voeding van duiven.

Reclame:

AZ_RS_111108_Jet200020_Mauserhilfe_271mm.pmd

Kocks Ze kopen de producten hier... (Klik op)

De Mauser van duiven - de uitdaging - door Peter Klaus...

In de loop van een homing pigeon speelt de periode moult een bijzondere rol. Rui, het verenkleed is (de jurk, de Ausgehanzug, de Amerikaanse overalls of ook de beschermende kleding, alles in één) van pluimvee was nieuw gevormde. Deze verenkleed moet voldoen aan de behoeften van de doven en de eisen van de kweker voor 365 dagen. Het verenkleed moet mooi, het moet bestand zijn tegen weer en wind. Het moet worden warm in de winter en in de zomer het moet bestand zijn tegen direct zonlicht.
De Quills kan knikken of een 1000 versplinteren geen km vlucht. Het verenkleed moet glad en gestroomlijnd. Het moet waterdicht en isolerende. De bronnen zijn belangrijk voor de gezondheid van de vogels.
Natuur heeft daarom de veren gemaakt van een hoge sterkte, duurzaam en licht materiaal gemaakt.
De bronnen zijn cruciaal voor de prestaties van de duiven. Zonder een goede lente plant is er geen gewone diensten.
Voor de vorming van het verenkleed moet de duif organisme specifieke werkzame bestanddelen en voedingsstoffen. In de normale voeding van korrels zijn deze niet in voldoende hoeveelheden beschikbaar. Hun gebrek aan effect voor de beperking van de groei van de lente. Voorjaar groei is dus gericht op de aanwezigheid van deze stoffen. Ze zijn er, groeien de veren, ze zijn er, niet stopt groei. In de stekels gaat het vervolgens met onregelmatige tussenpozen om sterke en zwakke punten. Vanwege het Inkeping effect breken gemakkelijker dan over het algemeen zwakke volwassene Quills niet volwassen veren.
Dergelijke Springs moeten worden vermeden.
Zwavel is een van de belangrijkste stoffen op de groei van het voorjaar, omdat de stof van de lente zijn uitgerust met relatief grote hoeveelheden zwavel. Het element is zwavel in haar basisvorm van duif slechts minimaal bruikbaar. Zwavel wordt gebruikt door het lichaam alleen als een materiële verpakt in aminozuren.
Met name de noodzaak voor de zwavel-bevattende aminozuur methionine kan in de overwinteringsgebieden periode vallen niet uitsluitend door korrels feed. Het tekort aan methionine in het voedsel dat granen is duidelijk, als je in gedachten, dat bijvoorbeeld tarwe ca. 0,2% van dit aminozuur in gebonden vorm heeft, de behoeften van de doven is maar gemiddeld 0,3%, die hoger in de overwinteringsgebieden periode is.
Een voeding als bijvoer is dus geboden.
De beste winbaarheid van methionine wordt gegeven wanneer het wordt aangeboden als een enkele, zuivere stof in opgeloste vorm aan het dier. Naast methionine, zijn er andere beperkende stoffen die belangrijk zijn voor de groei. Deze omvatten de aminozuren lysine en het mineraal calcium.

libigsche vatlibigsche korte tekst

claus peter

Peter Klaus, houder KLAUS Grit Steinwerke


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven