Houten Voorjaarsbeurs 2024…


Ruim 170 exposanten staan ​​op de voorjaarsbeurs in Expo Houten/NL op 2 en 3 maart 2024!

Het belooft weer een traditioneel interessante voorjaarsbeurs te worden op Expo Houten. De fabrikanten van duivenvoer en andere producten schreven zich in het najaar tijdig in. Zij beschikken over indrukwekkende stands waar de laatste ontwikkelingen worden getoond. De voorjaarsbeurs is bekend in heel Europa en ver daarbuiten! Met complete duivenhokken en hokvoorzieningen, voeding, aanvullende producten en advies van dierenartsen is een bezoek aan Expo Houten in het eerste weekend van maart zeker de moeite waard. Bekijk onze lange deelnemerslijst online. De duivenverkopers hebben al heel wat jonge duiven in de nestkasten en die groeien heel goed op. Dit is wellicht ook één van de redenen voor de vele aanmeldingen voor de komende 28e beurs in Expo Houten! Hal 2 en 3 zijn vol bezet met tal van bedrijven en nu ook Hal 4 zich vult met duivenverkoopstands zullen er dit jaar weer volop jonge duiven te koop zijn. Op Facebook is een mooie pagina aangemaakt met talloze berichten over de beurs. In de laatste weken voor de beurs komt deze pagina tot leven. Zeker een aanrader om de Facebookpagina Voorjaarsbeurs Houten te bezoeken. De exposanten zullen daar de komende weken veel nieuws over hun deelname posten. Ook foto's van de gekweekte jonge duiven of kortingen en promoties uit de zakenwereld en nog veel meer worden momenteel gepubliceerd.


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven