Luc de Laere Inzending: 1e Nationaal Chateauroux 4.003 oude duiven – Kandidaat 1e Nat. AS duif KBDB grote halve fond 2022…


Op 6 augustus 2022 werd Luc De Laere (Anzegem) Nationaal Kampioen België bij CHATEAUROUX I in de categorie "oude". zijn duif „ARMIN“ (BE20-3000523) werd zaterdag opgenomen om 14:08:26 na een vlucht van 467 km met een gemiddelde snelheid van 1129,89 m/min.

Weersomstandigheden tijdens de lossing: blauwe lucht en zonnige perioden, geen wind, goed zicht. Maar de noordoostenwind maakte het een lastige race! Met deze voorstelling"ARMIN" Nationale Asduif Zware Halve Fond oude KBDB 2022. Voorlopig resultaat: Beste oude duif met 4 prijzen op de halve fondvluchten (nationaal, zonaal en provinciaal).

Een fantastisch resultaat.

Gefeliciteerd!


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven