Rotavirus bij duiven...…


HOGE KWALITEIT GRIT EN MINERALE MIX AANVULLEND MET GESELECTEERDE GRAANSOORTEN EN ZADEN – EEN ZORGVULDIG GEFORMULEERDE COMBINATIE VAN KRUIDEN EN KLEIPRODUCTEN DIE HET LICHAAM HELPEN BIJ DE OVERLOOP VAN AFVALSTOFFEN STEUN. DE SAMENSTELLING VAN DEZE MENGSEL ZORGT VOOR A BETERE OPNAME VAN NUTRINTEN EN MAAKT EEN EFFICINTER MOGELIJK GEBOUW IN OPTIMALE STAAT.

 • HOGE KWALITEIT GRIT EN MINERALE MIX AANVULLEND MET GESELECTEERDE GRAANSOORTEN EN ZADEN – EEN ZORGVULDIG GEFORMULEERDE COMBINATIE VAN KRUIDEN EN KLEIPRODUCTEN DIE HET LICHAAM HELPEN BIJ DE OVERLOOP VAN AFVALSTOFFEN STEUN. DE SAMENSTELLING VAN DEZE MENGSEL ZORGT VOOR A BETERE OPNAME VAN NUTRINTEN EN MAAKT EEN EFFICINTER MOGELIJK GEBOUW IN OPTIMALE STAAT.
 • Bevat houtskool en natuurlijke koolstofbodem, een 100% natuurlijk ontgiftingsproduct gemaakt van een combinatie van kaolien (aluminiumsilicaat), koolstof en humuszuren. Het beschermt hen Slijmlaag in de darmen, voorkomt de aanval van ziekteverwekkers en zorgt voor een goede opname van stoffen door de darmcellen. Humuszuren spelen een belangrijke rol bij het in stand houden van de Zuur-base balans in de juiste minerale voeding.
 • Bevat houtskool en natuurlijke koolstofbodem, een 100% natuurlijk ontgiftingsproduct gemaakt van een combinatie van kaolien (aluminiumsilicaat), koolstof en humuszuren. Het beschermt hen Slijmlaag in de darmen, voorkomt de aanval van ziekteverwekkers en zorgt voor een goede opname van stoffen door de darmcellen. Humuszuren spelen een belangrijke rol bij het in stand houden van de Zuur-base balans in de juiste minerale voeding.
 • Een combinatie van kruiden (tijm, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano en zonnehoed) zorgt voor een positief effect op de spijsvertering en het immuunsysteem.

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK

 • Een combinatie van kruiden (tijm, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano en zonnehoed) zorgt voor een positief effect op de spijsvertering en het immuunsysteem.
 • Een combinatie van kruiden (tijm, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano en zonnehoed) zorgt voor een positief effect op de spijsvertering en het immuunsysteem.
 • Een combinatie van kruiden (tijm, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano en zonnehoed) zorgt voor een positief effect op de spijsvertering en het immuunsysteem.

SAMENSTELLING

Een combinatie van kruiden (tijm, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano en zonnehoed) zorgt voor een positief effect op de spijsvertering en het immuunsysteem.

Een combinatie van kruiden (tijm, knoflook, paardenbloemwortel,
korianderblad, oregano en zonnehoed) zorgt voor een positief effect
 op de spijsvertering en het immuunsysteem.

Maïsgluten, kalksteen, gepelde haver, mungbonen, mariadistel, chiazaad, bruine perilla, zout, radijszaad, uienzaad, sesamzaad, klaverzaad, houtskool, tarwe, tarwegluten, kurkuma, koolzaadolie, suiker, klei, Gist, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano, zonnehoed, calciumpropionaat, dicalciumfosfaat.

ANALYTISCHE BESTANDDELEN

 • Maïsgluten, kalksteen, gepelde haver, mungbonen, mariadistel, chiazaad, bruine perilla, zout, radijszaad, uienzaad, sesamzaad, klaverzaad, houtskool, tarwe, tarwegluten, kurkuma, koolzaadolie, suiker, klei, Gist, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano, zonnehoed, calciumpropionaat, dicalciumfosfaat.
 • Maïsgluten, kalksteen, gepelde haver, mungbonen, mariadistel, chiazaad, bruine perilla, zout, radijszaad, uienzaad, sesamzaad, klaverzaad, houtskool, tarwe, tarwegluten, kurkuma, koolzaadolie, suiker, klei, Gist, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano, zonnehoed, calciumpropionaat, dicalciumfosfaat.
 • Maïsgluten, kalksteen, gepelde haver, mungbonen, mariadistel, chiazaad, bruine perilla, zout, radijszaad, uienzaad, sesamzaad, klaverzaad, houtskool, tarwe, tarwegluten, kurkuma, koolzaadolie, suiker, klei, Gist, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano, zonnehoed, calciumpropionaat, dicalciumfosfaat.
 • Maïsgluten, kalksteen, gepelde haver, mungbonen, mariadistel, chiazaad, bruine perilla, zout, radijszaad, uienzaad, sesamzaad, klaverzaad, houtskool, tarwe, tarwegluten, kurkuma, koolzaadolie, suiker, klei, Gist, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano, zonnehoed, calciumpropionaat, dicalciumfosfaat.
 • Maïsgluten, kalksteen, gepelde haver, mungbonen, mariadistel, chiazaad, bruine perilla, zout, radijszaad, uienzaad, sesamzaad, klaverzaad, houtskool, tarwe, tarwegluten, kurkuma, koolzaadolie, suiker, klei, Gist, knoflook, paardenbloemwortel, korianderblad, oregano, zonnehoed, calciumpropionaat, dicalciumfosfaat.

Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven