Product van de week – Bony Previsal…


Bony Previsal

Benige PreviSal bestaat uit mono-, di- en triglyceriden Propionzuur en boterzuur. Onderzoek heeft aangetoond dat deze glyceriden dragen bij aan salmonella infecties te verminderen. benig PreviSal zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen salmonella.

Samenstelling: Mono-, di- en triglyceriden van propionzuur en boterzuur, glycerol.

Analytische componenten en inhoud: Rohprotein 0%, 0% ruwe celstof, ruw vet 61%, ruwe as 0%, 0% lysine, methionine 0%.

DOSERING: Kan het hele jaar door beschikbaar worden gesteld. Kweektijd; Dagelijks 2,5-5 ml per liter drinkwater of bij het voer. Jonge duiven: 2,5-5 ml per liter drinkwater per dag of bij het voer. Reisseizoen: Op de dag van aankomst en de dag erna: 2,5-5 ml per liter drinkwater of bij het eten. Op de dag van gebruik en de dag ervoor: 2,5-5 ml per liter drinkwater of bij het voer. Mauser: 2,5-5 ml per liter drinkwater per dag. Neuzen kunnen bij gebruik een beetje geel worden.

Verkrijgbaar in: 250ml en 500ml

ze kopen producten hier BONYFARMA…(Klik op)

Reclame:


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven