BEYERS Co-creaties – er Movies…


TOP MENGSELS EN AANVULLENDE PRODUCTEN VAN EN VOOR DUIVENKWEKER.

BEYERS gelooft er niet in om vanuit de ivoren toren aan zijn producten voor de duivenmarkt te werken. Op verschillende niveaus binnen de organisatie zijn duivenmelkers werkzaam, van productie tot verkoop en directie, en deze mensen kunnen zich uitstekend inleven in de belevingswereld van de moderne duivensport. Daarnaast heeft het bedrijf zeer sterke werkrelaties met de absolute top van de hedendaagse duivensport in binnen- en buitenland. Uw feedback op uw praktijkervaring met BEYERS-producten stelt ons in staat om de mengelingen en aanvullende producten continu te optimaliseren.

Deze intense samenwerking heeft geresulteerd in de gezamenlijke ontwikkeling van een gamma van zeer hoogwaardige mengelingen en supplementen die passen bij de voervisie en -strategie van een aantal topduivenmelkers.

Bij deze filmpjes vind je het verhaal hoe elk van deze co-creaties tot stand kwam. We presenteren de specifieke eigenschappen van de mengeling en/of het supplement en informeren u over het voedingsregime en de strategie van de betreffende kampioen.


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven