Gaby Vandenabeele – EEN FENOMENALE LIJST VAN AWARDS EN CREATORS VAN EEN SUPER RAS!


Als liefhebber van wielrennen kreeg Gaby eind jaren '90 de kans om achter de schermen te kijken van het succesvolle professionele Mapei-team tijdens de klassieke Paris-Tours. Hij was vooral gefascineerd door wat daar gebeurde op het gebied van voeding en training. De hoeveelheden pasta die de racers kregen in combinatie met weinig vlees en ander eiwitrijk voedsel zette hem aan het denken. Eind 1998 wendde hij zich tot Staf Theeuwes, destijds onze technisch adviseur, met het idee van een licht verteerbare en eiwitarme mengeling (dus zonder erwten), maar rijk aan koolhydraten en vet. Ze waren het eens over dit idee over het voeren, en de eerste tests met toerploegen waren meteen een schot in de roos. Samen werden ze de pioniers van de eerste eiwitarme mengsels. BEYERS PREMIUM VANDENABEELE vormt inmiddels op vele hokken wereldwijd de basis voor het voersysteem tijdens het vliegseizoen.


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven