activeert het immuunsysteem van de jonge duiven nu…


Rohnfried voeden 2016 logo

• Immuun booster

• Intestinale gezondheid

• Mould

Breng het immuunsysteem op waarschuwing voor de fase van de jonge duif ziekte hatchling poeder met Röhnfrieds nu!

Het doel van de gezonde onderhoud van homing duiven is in de race-seizoen, zo goed mogelijk te beschermen de duiven in stress fasen van infecties.

Naast de reeds gebruikte pre - en probiotica, runderen biest en antilichamen van eigeel opgenomen wetenschap enorme inzichten op het gebied van de activering van het immuunsysteem actieve en passieve vooral in de afgelopen tien jaar. Voor enige tijd hebben we speciale koolhydraten beschikbaar, die een groter aantal immunocompetent cellen resultaat hebben in een regelmatige voeding met zogenaamde 1.3-1.6 ß glucanen in het dieet. Deze cellen, zoals
Macrofagen en lymfocyten, spelen een belangrijke rol in de complexe organisatie van het immuunsysteem. Nog steeds is aangetoond dat na een voeding een grotere waarschuwing en dus een aanzienlijk sneller immune reactie van het lichaam kunnen worden bereikt met deze ß glucanen in het dieet. Een snelle reactie van het immuunsysteem is wijdverspreide faculteit jonge dierziekte van het allergrootste belang. Ook, een voeding glucanen in het dieet wordt aanbevolen voor vaccinatie en jonge dier gedurende de fase omdat aanzienlijk meer antilichamen tegen ziekteverwekkers, dus pathogene kiemen worden gemaakt. Toch is de fagocytose kiemcellen-niveau aanzienlijk toegenomen, zo ziek Makin ' de verwijdering na een voeding van deze stoffen. Dit rechtvaardigt ook glucanen in het dieet ook voeding tijdens en na het uitbreken van de infectie. Een combinatie van deze beschreven koolhydraten met een mengsel van functionele smaken is gebleken in pigeon veehouderij. Een is de vaak beschreven allicine, het werkzame bestanddeel van knoflook, die is samengesteld uit prepress planten gebruik het enzym Allinase. Helaas is niet lang stabiel allicine en vervalt zoals vloeistoffen bij kamertemperatuur na slechts een korte tijd en vervolgens ineffectief. Dientengevolge, heeft de technologische behandeling van knoflook door middel van vriesdrogen bewezen, omdat aldus de stabiele Alliin wordt gehandhaafd. De opgeleide na de voeding van de Alliin allicine vervolgens fungeert in combinatie met kaneel sterk bactericide tegen E. coli en salmonella, maar tegelijkertijd beschermt de positieve darmflora zoals zoals Lactobacilli.

Toch is het aan te raden voor de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem, die de duiven niet alleen in het jaar van geboorte profiteren zal een voeden door intestinale actieve poeder cellulose. Deze unieke combinatie zorgt voor een verbeterde feed-efficiëntie.
Dit is te wijten aan een uitbreiding van de intestinale villi, die de opname station voor voedingsstoffen en werkzame bestanddelen, alsmede de plaats van een enorme immunologische activiteit vertegenwoordigen. Een ander voordeel van het eten van intestinale actieve poeder cellulose is het vergroten van de enzymactiviteit van het spijsverteringsstelsel. Verhoogde feed-efficiëntie zijn minder voedingsstoffen in het metabolisme van pathogene kiemen die indirect hierdoor worden uitgehongerd. Voor de gezonde onderhoud van postduiven, ß-glucanen in het dieet, poeder zijn cellulose en allicine goede instrumenten ter ondersteuning van de immuniteit in de darm. Omdat de vogels met name in het toeristenseizoen onderworpen aan grote stress zijn, is het zinvol de immunologische stressmanagement om hen te helpen.

Cellulose poeder, runderen biest, ß-glucanen in het dieet en Alliin zijn gebundeld in een jonge dier poeder. U kunt ook profiteren van het unieke werkingsmechanisme.

Hatchling poeder

Hatchling poeder immuun booster
Voedingssupplement voor duiven

Nakomelingen poeder wordt gekenmerkt door een hoog eiwitgehalte en een eerste combinatiesignaal gebruikt voor activering van de passieve en actieve immuunsysteem in samenhang met een bewezen darmbescherming concept. Speciaal aanbevolen voor jonge duiven en postduiven voor boosters van de topvorm en veerkracht in periodes van stress, zoals reizen, rui, kweek en voor de behandeling maatregelen te ondersteunen.

Hatchling poeder is rijk aan essentiële aminozuren met via het immuunsysteem veroorzaakte actieve antilichamen van runderen biest en eigeel, waardevolle Torulahefe en darm actieve poeder cellulose. Bèta-glucanen in het dieet activeren het immuunsysteem en prebiotisch ingrediënten voeden en stabiliseren van de bestaande darmflora.

Geoptimaliseerd door een regelmatige voeding dit voedingssupplement de voedingsstoffen levering voor ontwikkeling en regeneratie van spieren en weefsels, de intestinale oppervlak en dus de weerstand groeien, aangezien 70% van het immuunsysteem in de darm zit.

Voeding aanbeveling:
• Na de race over 1-2 maaltijden. 20 g/kg feed of ongeveer 40 duiven.
• Voordat u over 2-4 maaltijden. 10 g/kg feed of ongeveer 40 duiven.
Voor betere prestaties eisen zoals fokken, opleiding of moulting voedsel moet worden gevoed 4 - 5 keer per week 10 g/kg

Haar Alfred Berger

Kocks Producten die u hier kopen ... (click)

Reclame:


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven