desinfectie: – nodig of overschat?


ontsmetting

Men hoort vaak van desinfectie met probiotica, wat is het?

Het oppervlak bevochtiging met probiotische bacteriën is goed en nuttig. Deze bacteriën werken elk half uur celdeling, voor deze moet je veel vocht en hem te verwijderen uit hun omgeving. Pathogens, dus de "slechte" als je wil, hoeft alleen maar dat vocht dat ze steelt de probiotische voor hun bestaan. Op deze manier verliezen ze hun stichting en worden opgenomen of vernietigd. Het nu resulterende Milieau van "goede" bacteriën bescherming van het land voor herbesmetting. Niettemin kan een desinfectie helaas niet te vervangen.

verbeteren met probiotica in dierlijke beroerte hygiëne?

Wij raden een mix van alle drie de principes van shock hygiëne: desinfectie is essentieel Purapax T, bijvoorbeeld, doden gehuld en niet-omhulde virussen, gisten, schimmels, enz. In 2 uur, en is biologisch afbreekbaar. Tegelijkertijd is de verdere verlaging van de microbiële aantasting als additief voor desinfectie kunnen nuttige middel van onze impact controle. PicoBac beurt levert duiven van binnenuit een enorme toename van de gezondheid, die in de darm bekend. Tip: Combineer PicoBac met PicoCarbon.

De desinfectie van stoten is een kwaad dat elke fokker weet, maar het is een noodzakelijk?

Helaas, ja! Heel zeker moet zijn systeem te blazen een keer per jaar, raden we zelfs twee keer, namelijk een keer voor en na de reis, een keer ontsmet. Natuurlijk, hoe iemand doodt Milieau ja, of bevorderlijk of Defecte kiemen, maar het is nuttig om de wil van het verlies dat de impact ervan kiemen systeem grondig beschadigd gedesinfecteerd.

Probiotica in plaats van desinfectie, betekent dat zin?

Profylactische klap hygiëne, is dat zelfs mogelijk? We zeggen ja! Door de toevoeging van probiotische bacteriën in de trog, probiotica tot een wijziging in de darmflora. Dit wordt bevrijd van ziekteverwekkende kiemen en infectie of aandoening van het spijsverteringsstelsel tot het verleden. Deze belangrijke factoren bepalen dus niet alleen het welzijn van de postduif, maar eerder over hun inzetbaar motivatie. En hoe zit het met de kwaliteit? Als gevolg van de aanzienlijk droger fecale consistentie ammoniak belasting wordt verminderd en de impact overgebracht hygiëne.

Onze conclusie: De mix maakt het!

von Otto Klaus – Klaus Gritsteinwerke

Kocks Ze kopen producten hier…(Klik op)

Reclame:


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven