Product of the Week: Muscle Forte KLAUS – langer vliegen snel…


Muscle Forte is een product voor de regeneratie van de spieren van postduiven tot en voorbereiding voor de training en de prijs vluchten. Door zijn unieke hoge dosis werkzame stof complex is spier Forte met zijn prestatiebevorderende effect ideaal voor een zachte massage op de geclaimde vleugel en buikspieren succesvolle duiven.

De belangrijke voedingsstoffen naar de spieren, die via de gave van voedingssupplementen alleen veel langzamer kan worden gedaan, wordt bereikt door de specifieke absorptie en geconcentreerd effect op de werkende spieren door toepassing op de huid. Dus een turbo spierregeneratie mogelijk.

Toepassing: spuit voordat u, na de interne opleiding en op prijs vluchten 2-3 sprays op de spieren te behandelen en masseren intens voor ongeveer 30-45 seconden.

Muscle Forte kan worden toegepast voor de regeneratie van de spieren aanzienlijk te versnellen, de applicatie voor stress de optimale toevoer van voedingsstoffen naar de spieren en zorgt voor langere consequent hoge duiven na elke belasting van de spieren.

Let op: Na het aanbrengen van de spier Forte kan met onvoldoende Einmassierdauer een witte film te blijven, deze waardevolle voedingsstoffen niet gewerkt verdampen autonoom.

claus spier forte

Ze kopen producten hier…(Klik op)

Reclame:


Abonneer je op de nieuwsbrief

blijven op het snijvlak van de duif markt, rapporten, informatie - regelmatig en up-to-date.

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Vul alle verplichte veld in te vullen.

* Verplicht veld

* Verplicht veld

Die mit * gekennzeichneten Felder sind Pflichtfelder. Sie können das Abonnement des Newsletters jederzeit beenden. Unabhängig davon können Sie der Erstellung eines personenbezogenen Nutzungsprofiles jederzeit widersprechen und damit die Löschung Ihrer Nutzungsdaten veranlassen. Dazu stehen in jeder Ausgabe unseres Newsletters entsprechende Links zur Verfügung. Wir geben Ihre Daten ohne Ihr Einverständnis nicht an Dritte weiter.

hier gaat het naar de oude nieuwsbrieven